Over Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Rasenberg.

In een periode waarin ik teveel in mijn hoofd zat, teveel prikkels binnenkreeg heb ik besloten om het yogapad op te gaan. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat yoga, met name de adem, mij zoveel te bieden heeft: rust, ruimte, een mooie weg om naar binnen te keren en te ervaren dat alles wat je nodig hebt simpel en eenvoudig allemaal aanwezig is in onszelf,
…voor mij een groot rijkdom.

Hieruit is ook de passie ontstaan om er mijn werk van te maken en mensen te laten voelen hoe fijn het is om door middel van yoga en de adem jezelf van binnenuit te ervaren. Het kan je helpen onder andere keuzes te maken, minder gestrest te zijn, beter te slapen en rust in het hoofd te krijgen.
Kortom, weer in balans komen in deze drukke naar buiten gerichte maatschappij waarin we vaak geneigd zijn onszelf te verliezen.

In 2014 ben ik begonnen met de 4 jarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven, erkend door de vereniging Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie.
In 2019 heb ik deze opleiding met bijbehorende modules en scriptie succesvol afgerond met als specialisatie Chakrapsychologie.
In 2017 ben ik meegeweest met de 16 daagse studiereis naar India.
Aangezien ik het belangrijk vind om te blijven leren en mezelf te verdiepen, volg ik naast mijn opleiding regelmatig yogalessen, workshops en erkende bijscholingen.

Yoga heeft mijn leven op een mooie en positieve manier veranderd en is een leefstijl geworden waarvan de effecten ook voelbaar zijn buiten de mat. De adem is wat mij fascineert en dit komt terug in de yogalessen die ik geef.

Graag deel ik mijn opgedane kennis met jou!

Ter inspiratie…
“Open innerlijke deuren – Eileen Caddy”

…Er werd mij een wilde en boze zee getoond met golven als bergen.
Toen zag ik dat zich onder de oppervlakte een wonderbaarlijke vrede en stilte bevonden.

…Zoek en vind die vrede die alle begrip te boven gaat diep in jezelf en behoud haar wat er ook aan de buitenkant gebeurt.